Adatmódosítás

Tájékoztatjuk a Takarék VideoBank szolgáltatásba beregisztrált ügyfeleinket, hogy 2023. május 1-je után a szolgáltatás az MBH Bank Videóbank rendszereként fog tovább működni. A Takarék VideoBank szolgáltatáshoz képest változás, hogy az MBH Videobankot, 2023. május 1-jét követően regisztráció nélkül érik el, és ahhoz tárhely funkció nem kapcsolódik.

A tárhely funkció megszűnésére tekintettel kérjük a Takarék VideoBank regisztrációval rendelkező ügyfeleinket, hogy a tárhelyen tárolt szerződéseiket, dokumentumaikat legkésőbb 2023. április 30-ig töltsék le, és azok megőrzéséről egyéb módon gondoskodjanak, mert azok 2023. május 1-jét követően ezen az elektronikus felületen nem lesznek elérhetőek. Eredetileg a Takarék VideoBank tárhelyen tárolt dokumentumokat 2023. május 1-jét követően is természetesen megőrizzük, és külön kérésre azokat továbbra is biztosítjuk ügyfeleinknek.

A dokumentumok lekérésére 2023 május 1-jét követően (azok megőrzési határidején belül) a lehetőséget az alábbi email címen biztosítjuk: ugyfelszolgalat@mbhbank.hu

Kérjük adjon meg egy telefonszámot, illetve e-mail címet, melyeken a jövőben felvehetjük Önnel a kapcsolatot.

Kérjük adjon meg érvényes adatokat!

Kérjük adjon meg érvényes adatokat!

Kérjük adjon meg érvényes adatokat!

Kérjük adjon meg érvényes adatokat!

Kérjük adjon meg érvényes adatokat!

Tisztelt Ügyfelünk!

Felhívjuk a figyelmét, hogy a teljes beszélgetésről a VideóBankon keresztül igénybe vett szolgáltatások, a megadott üzleti- és ügyleti megbízások rekonstuálhatósága és bizonyítása érdekében kép- és hangfelvétel készül, amelyet a Bank az üzleti kapcsolat megszűnésétől számított 8 évig tárol a VideóBank igénybevételéhez megadott, valamint a videóbeszélgetés alatt elhangzott adatokkal együtt.

Ezen adatait a Bank személyes adatként és egyúttal banktitokként kezeli az adott termékre vonatkozó adatkezelési tájékoztatókban rögzített keretek között. Amennyiben a VideóBank szolgáltatással összefüggő adatkezelésekről többet szeretne tudni, kérjük, olvassa el erre vonatkozó adatkezelési tájékoztatónkat.

Az Ön által igénybe venni kívánt termékek/szolgáltatás vonatkozó tájékoztatókat pedig az alábbi linken éri el:
https://takarekbank.hu/takarekbank-adatkezeles

Kérjük jelölje be a négyzetet a folytatáshoz!

Kérjük jelölje be a négyzetet a folytatáshoz!

Kérjük jelölje be a négyzetet a folytatáshoz!

Kérjük igazolja, hogy Ön nem robot!